top of page
Balanced Rocks

Back
in
balance

 • Grey Facebook Icon
 • Instagram
 • Gray LinkedIn Icon

OerManKickoff
krijg inzicht in je huidige mentale & fysieke conditie

In de OerFit Kickoff kom je in een sessie van 2,5u te weten waar de oorzaak ligt van je gezondheid of energieprobleem. We analyseren jouw gezondheidsconditie op dit moment en brengen in kaart waar de problemen en uitdagingen liggen. Je krijgt te horen welke mentale en fysieke gedragingen in de weg staan van jouw optimale gezondheid. Dit is een eerste belangrijke stap naar een vitaal en oersterk leven.

Is dit iets voor mij?
 • Ben je regelmatig moe en uitgeput?

 • Heb je (te) vaak last van je darmen na het eten (als enige van het gezelschap)? 

 • Wil je weten wat de oorzaak is van je buikpijn of darmklachten?

 • Ben je het beu om geen energie en passie te hebben? 

 • Lukt het je nog moeilijk om te focussen?

 • Heb je veel sneller dan vroeger last van stress?

 • Besef je dat je nu stappen dient te zetten voor je gezondheid van morgen? 

 • Weet je eigenlijk al wat er aan de hand is en wat je moet doen, maar lukt dit je mentaal niet?

Antwoord je op meer dan de helft van de vragen 'ja', dan zal de OerFit Kickoff je heel wat inzichten opleveren. Hiermee kan je nadien actief aan de slag. Op jouw tempo en jouw manier, of via het OerFit Booster Traject waarin ik je helemaal op maat begeleid naar jouw gewenste resultaat. 

Wat levert de OerMan Kickoff je op?

Inzicht in jouw energiebalans

Krijg inzicht in jouw energielekken en in jouw fysieke en mentale conditie.

Inzicht in fysieke verstoringen

Krijg inzicht in welke fysieke verstoringen aan de basis liggen van je klachten en ontdek welke leefstijlfactoren jouw gezondheid zullen verbeteren.

Inzicht in jouw link tussen willen en doen

Krijg inzicht in de kracht van jouw gedachten, jouw mogelijk onbewuste belemmeringen, en in jouw kracht tot verandering.

Praktisch

Gedurende 2,5u ben ik 100% aanwezig om jouw situatie in kaart te brengen. Ik luister naar wat jij en je lichaam me vertellen, en ga ook tussen de woorden op zoek naar diepere lagen van wijsheid.

Wat is de investering?

Voor deze sessie betaal je 100. Dit is incl een vitaminen en mineralen checklist en persoonlijke analyse lijsten. Besluit je nadien verder te gaan met het Oerfit Boost Traject, dan wordt dit bedrag afgetrokken van de prijs van het Traject.

Hoe boeken/meer Vragen?

Een OerFit Kickoff sessie aanvragen of een vraag er over stellen kan eenvoudig via een mailtje naar info@ikbenchi.be. Ik neem nadien persoonlijk contact met je op om live of online een sessie in te plannen.

Wat andere mannen zeggen over de oerman Kick off...

Voor mij vergelijkbaar met een intakegesprek bij een Orthomoleculaire dokter. Extra hoop nu, op een gezondere en sterkere gezondheid onder begeleiding. Iets waar ik al even naar op zoek was. Benjamin stelt de juiste vragen om zo tot een overzicht te komen en mijn onzichtbare (on)gezondheid een bepaald beeld krijgt. Aan de hand van dat, verschijnt er een soort handleiding waarmee ik dan verder verder kan.

Marus M. -  53j, Artiest

bottom of page